Fórum
Jelentkezz be vagy regisztrálj, és már írhatsz is a fórumba!

Baranyi György
T.Bodor Ernő,érdeklődnék hogy az akadémia mint képzés elindul -e az idén? Letöltöttem a tanitásodat a és
nagyon jónak találom egyezik az alvisura történeti beszámolojával és más történelmi feljegyzésekel,Már
korábban jelentkeztem az Akadémiára de sajnos vélasz még nem érkezett,kérlek ha van időd légyszives-
tájékoztas a képzést iletően .előre is köszönöm,Guri.
szombat 13 október 2012 - 11:50:48


seym
Emlékezz!

Nagyon régóta keresek magyarázatot vagy hasonlatosságot egy velem történt eseményre! Emlékezz! …mondta hátam mögött a hang jegyezz meg mindent amit látsz! „ 30 éve történt . A barátnőmmel bementünk egy kávézó mosdójába ,leültem a wc lehajtott ülőkéjére és néztem ahogy ő a haját igazgatja. Zúgni kezdett a fülem aztán mint amikor egy rolót lehúznak szűnt meg a külvilág a barátnőm nevét kiáltottam még utoljára ” Egy sötét helyen találtam magam ott is ültem és próbáltam kitalálni hol vagyok nagyon különös volt hogy olyan elképesztően nyugodtnak éreztem magam ..nagyon kellemes volt . Megszólalt egy a hang a hátam mögött (férfihang) nem volt ismerős nekem. Arra utasított hogy nézzem meg a képeket és jegyezzek meg mindent amit látok és emlékezzek majd rá. Képek jelentek meg előttem abban a sötétben olyan volt mint amikor benéz az ember a sötét utcán egy kivilágított ház ablakán ..elég sokáig néztem befelé” aztán a látottak valami mozaik szerű világító négyzetekbe rendeződve óriáskerékre hasonlítva forogni kezdett nagyon lassan majd nagyon gyors lett és a képek egy pici ponttá zsugorodtak és ekkor éreztem a pukkanást a fülemben és hallottam hogy körülöttem állnak és beszélnek , majd lassan visszatért a látásom is .Nem volt kellemes a wc és a fal között voltam beesve . A szoknyám a derekam körül összetekeredett a harisnyám szétszakadva. a pincér fölém hajolt és segített felállni kérdezte hívjon e mentőt ., mondtam neki nem kell .( és tényleg nem éreztem hogy bármi bajom lenne) elindultunk a barátnőmmel közben elmondta h arra lett figyelmes hogy a nevét kiáltom és ekkor beestem oda …azt mondta elképesztően rúgkapáltam és végig az ő nevét kiabáltam majd egy idő után valamilyen gurgulázó hangot hallattam és úgy néztem ki mint aki fuldoklik. Szóval a hallottaktól nagyon megrémültem elmentünk a kórházba ,epilepszia gyanújával el kezdtek kivizsgálni ,de minden eredményem negatív lett…és ez soha többé nem fordult elő. Viszont, emlékszem…ahogy kérte,csak tudnám mire ,mert amire tényleg emlékeznem kéne nem tudok. talán akad valaki akinek van elképzelése az ehhez hasonló dolgokról.
szerda 04 július 2012 - 19:30:33


Prométeusz
Szervusz Ernő!Az imént olvastam a legutóbbi írást,miszerint egy 12-éves kislánynak nyitva van a harmadik szeme.Nem tudom,hogy ki közölte a szülőkkel,nem is ez a lényeg,hanem az,hogy még egyáltalán nyitva van hisz tudjuk azt:minden kisgyermek úgy születik és ez a nagyszerű oktatási leleményesség amely kritikára sem méltó rendszertelenségünkben van megadja a kisgyermekeknek a kegyetlen döfést.Én úgy vélem az ilyen gyermekekkel minél korábban érdemes foglalkozni.Mivel én már 10-12 éve figyelem az embereket"csúnya szóval:tanulmányozom"így sikerült csillagjegyek szerint meglátnom,hogy melyik emberrel érdemes foglalkozni.Erről is egy kiselőadást tudnék tartani...Ide nem férne el a szöveg...11.05.-én találkozunk.
hétfő 01 november 2010 - 22:12:31


Bodor Ernő
Kedves Érdeklődő!

Az, hogy valakinek ilyen idős (12 éves) korában nyitva van a harmadik szeme az nagyon jó. Annak használata viszont már egy más kérdés. Ettől függetlenül ide az akadémiára természetesen nem tudjuk felvenni még szülői hozzájárulással sem. Mégpedig azért, mert ez a témakör amivel itt foglalkozunk kifejezetten megzavarná a gyermek hétköznapi életét.
Az ezotéria és a spiritualitás, mint azt már többször és sokfelé kijelentettem nem gyerekjáték. Sőt! Kifejezett veszélyei vannak az egyén mentális és pszichikai fejlődésésre .Amennyiben nem avatott kezek irányítják a tanuló oktatását.
A javaslatom a következő. Nálunk minden pénteken van mód gyakorlásra. 17 órától. Amennyiben az ideje engedi, hozza le a gyermeket és itt személyesen megtudjuk beszélni a teendőket.
Magyarán szólva javaslatot teszünk arra, hogy mit és hogy gyakoroljon. Lévén a harmadik szem nyitva tartása és megfelelő működtetése kifejezetten nagy kincs. Vigyázni kell rá.

Tisztelettel: Bodor Ernő
péntek 04 június 2010 - 09:25:21


tubane
T.C!
Azt szeretném megtudni, mi az iskola elvégzéséhez szükséges korhatár? Ugyanis a fiam aki ápr.6-án volt 12 éves és most jár egy parapszihológushoz és ajánlotta, hogy minél előbb végezze el az iskolát, mert nyitva van a harmadik szeme és nyitott szemmel is "lát" és fogékony a dolgokra. köszönöm
hétfő 31 május 2010 - 14:59:26


Bodor Ernő
Kedves Jusztina!

Örülök, hogy örömet tudtam okozni.

Tisztlettel: Bodor Ernő
szerda 13 január 2010 - 08:38:09


presenza_704
Kedves Bodor Ernő!
Köszönöm a letölthető dokumentumokat! Ma esti barangolásom, "véletlen vezettetésem?" eredményeként bukkantam az oldalon található "kincsekre". Nagy örömömre! Most ugyan mennem kell, de a témák iránti "szomjúság érzése" s a hátamon végigfutó borzongás is igazolja a hívást mielőbbi visszatéréseimre! Köszönet a remek tartalmakért!
Szeretettel: Jusztina
hétfő 11 január 2010 - 21:48:15


dessy
Tisztelt Bodor Ernő!

Köszönöm, hogy megtisztelt válaszával.

tisztelettel:

Horváth Mercédesz
csütörtök 07 január 2010 - 08:59:53


Bodor Ernő
Kedves Horváth Mercédesz!

A tények bizony makacs dolgok, ám én ennek ellenére még sem fogadok el mindent. Akárcsak Ön. Ha az Úr Jézus és a kutai Szkíta Úr Jézus egy lenne, akkor a kereszténység Bibliájában miért úgy mutatják be őt, mint zsidót?
A Kutai Szkíta Úr Jézus vagy más vagy valami igen nagy, még nagyobb gond van itt, mint a születési dátuma. Egyébként több régi görög nyelvű írásban megtaláiható ez a dátum. Ezeket természetesen a keresztény egyházak még csak apokrifnek sem neveznék.
Na meg itt van az utóbbi idők egyik legnagyobb bölcs tanítója, Badinyí Feri bácsi bár sajnos már nincs közöttünk ha jól emlékszem a Jézus Király a Pártus Hercegben írja ezt a dátumot.
Persze akár azt is mondhatnám, hogy megsúgták a hangok. Nálunk ez is működik. Mellesleg logikai úton is kizárható ez az időszak. Mármint a decemberi születésnap, hiszen sokkal inkább passzol hozzá az oroszlán jegy. Persze legalább is szerintem.
No meg a jászolban, a barmok közötti való születést sem ismerem el. Ha csak a jászol nem Jász ól, azaz egy jász lakás. Vagy is jazig szállás, lakás.

Tisztelettel: Bodor Ernő
szerda 06 január 2010 - 19:21:21


dessy
ja, és bocsánat, majdnem elfelejtettem:

tisztelettel:

Horváth Mercédesz
szerda 06 január 2010 - 10:06:34


dessy
Kedves Bodor Ernő!

Az Úr Jézus születésének időpontja nem más vallású információ, hanem tény. De felőlem tarthatja bármikor az év folyamán. Csak az érdekes, hogy miért engedi sejtetni azt a tényt, hogy az Úr Jézus nem egyenlő a kútai Szkíta Úr Jézussal. Két Jézus volt?
Egyébként én sem vagyok keresztény.
Különben meg szépen kikerülte a válaszadást, immár másodszorra is, hogy honnan ilyen bizonyos az Ön által említett időpontról, nevezetesen augusztus 11-éről.
Honnan?
Csak kíváncsiságból....

Bevállalja?
szerda 06 január 2010 - 10:05:00


Bodor Ernő
Kedves H. Dessy!

Már megbocsásson de ha valakinrk véleménye van valamiről és azt nyilvánossá teszi, akkor általában ki szokták írni a nevüket.
Na mindegy. A helyzet az, hogy mint leírtam nem vagyok keresztény. Ezért aztán nekem nem is kell magam egy más vallású információhoz tartanom. A mienk az, hogy a és mint hangsúlyoztam a kutai Szkíta Úr Jézus születési dátuma ie. 6. augusztus 11. Mi ekkor tartjuk. Lehet, hogy ön nem a kutai Szkita Úr Jézusra gondol.
Az, hogy egy ilyen információ mennyire rossz és hogy ki kinek zavarja, zavarta meg az agyát arról nyugodtan lehetne vitát nyitni de nem érdemes. - ,, mert annyi baromságot nyomnak beléjük, hogy utána teljesen megzavarodnak a sok álinfótól és valótlanságtól" A sok álinfó közül az egyik ez a veretes dátum amit Ön említ.
Egyébként a ,,szekta" szó használatát érdekesen hozza összefüggésbe Jézus Urunkkal. Ezt én örömmel veszem, mert rádöbbent, hogy itt bizony más vallású emberek vannak. Igaz abban téved, hogy szekta, mert mi sosem szakadtunk ki sehonnan.
A sok baromságról pedig annyit, hogy nyugodtan nézze és olvassa az oldalainkat. Nem csak ezt, hanem mondjuk az ezoterikustanokegyhaza.hu és a többit is. Talán több olyan információt is talál ami esetleg nem tetszik.

Tisztelettel: Bodor Ernő
szerda 06 január 2010 - 09:12:23Oldal: [1] 2 3 ... 24 25 26


Copyright © 2009 Ezoterikus Tanok Egyháza