Fórum
Jelentkezz be vagy regisztrálj, és már írhatsz is a fórumba!

dessy
Kedves Bodor Ernő!

Miért lennék Anonim? Felkínál egy lehetőséget a regisztrációkor, hogy mi legyen a megjelenítendő név a fórumon, utána meg számon kéri rajtam, hogy éltem az Ön által felkínált lehetőséggel? Miért ilyen támadó velem szemben?

Jézus Urunk nem a keresztény egyház időpontja szerint született. Ő december 24-én éjféltájban jött erre a világra, és ezt Önnek tudnia kellene, hiszen Sai Baba is ezt mondja, aki állítólag Önt még mélyszintű beavatásban is részesítette.
Blődség, hogy Jézus augusztus 11-én született.

Egyáltalán honnan veszi ezt ilyen bizonyosan? Tán megsúgták a hangok? Komolyan mondom, hogy az ilyen oldalak és információk baromi veszélyesek tudnak lenni a zsenge spirituális utat járó emberekre. Az ilyen "szekták" teljesen kifordítják az embereket önmagukból, mert annyi baromságot nyomnak beléjük, hogy utána teljesen megzavarodnak a sok álinfótól és valótlanságtól.

Tisztelettel:

H. Dessy

kedd 05 január 2010 - 12:18:09


Bodor Ernő
Kedves Anonim!

Mi nem alkalmazkodunk a keresztény egyházak időpontjaihoz. Tekintettel arra, hogy mi a Kutai Szkita Úr Jézus születés napját tartjuk,, ezért van eltérés. ő ie. 6. augusztus 11-én született.

Tisztelettel: Bodor Ernő
hétfő 04 január 2010 - 18:58:31


dessy
Megdöbbenve néztem a képek az iskoláról oldalt, ahol azt olvastam:

Az Úr Jézus születésnapja 2009. augusztus 14.

Már bocsánat, de én úgy tudom, hogy az Úr Jézus december 24-én éjfél tájékában született. Tévedek?

Honnan Önben ez a bizonyosság Jézus Urunk születésének időpontját illetően?
szombat 02 január 2010 - 10:49:28


Bodor Ernő
Mágia iskola parapszichológusoknak


Négy tulajdonság szükséges ahhoz, hogy erre az Útra léphess:

ítélőképesség,
vágytalanság,
jó magaviselet,
szeretet.

E tulajdonságok közt első a megkülönböztető-képesség.
Ez alatt rendszerint a való és a valótlan közti különbségnek azt a felismerését értjük, ami az embert arra indítja, hogy rálépjen az Útra. Valóban ez, de ennél sokkal több is, és gyakorolni kell nemcsak az út elején, hanem minden további lépésnél, minden nap, mindvégig.
Most van itt az ideje annak, hogy Rálépsz az Ösvényre, mert felismerted, hogy csak rajta lehet megtalálni mindazt, amit érdemes megszerezni. Azok, akik ezt nem tudják, gazdagságért és hatalomért dolgoznak, pedig ez legfeljebb egy életre szól, tehát valótlan. Vannak ennél nagyobb dolgok is, való és maradandó dolgok, s ha láttad egyszer ezeket, nem vágysz többé amazokra.

Az egész világon csak kétféle ember van: olyan aki tud és olyan, aki nem tud, s ez a tudás a lényeges. Hogy milyen vallást követ valaki, hogy milyen fajhoz tartozik, – mindez nem fontos; a valóban fontos, a tudás, annak a tervnek az ismerete, melyet Isten az emberiség számára készített. Mivel tehát tud, Istennel van, a jó mellett és a rossz ellen, az fejlődésért dolgozik, nem pedig önzésből.

Ha valóban az Igazi Istennel, az Öregistennel és nem csak valamiféle vélt Istennel van, közülünk való s egyáltalán mit sem számít, hogy hindunak vagy buddhistának, kereszténynek vagy mohamedánnak vallja magát, lévén olyan közegbe született. Na meg az sem számít, hogy indiai vagy angol, kínai vagy orosz. Azok, akik Őmellette vannak, tudják, hogy miért vannak itt, hogy mit kell tenniük, s igyekeznek meg is tenni. A többiek még nem tudják, hogy mit kell cselekedniök, s ezért gyakran balgán cselekszenek. Olyan cselekvési módokat próbálnak kieszelni, amelyekről azt hiszik, hogy kellemesek lesznek számukra, –mivel nem tudják megérteni, hogy mindnyájan egy család tagjai vagyunk, s ezért csak az lehet mindig igazán kellemes bárki számára, amit az Egy akar. A valótlant követik a való helyett. Amíg nem tanultak meg különbséget tenni e kettő között, még nem szegődtek Apu oldalára, s ezért ez a megkülönböztetés az első lépés.
De ha már megtörtént is a választás, mindig észben kell tartanod, hogy a valónak és a valótlannak sokféle változata van. Állandóan különbséget kell tenned a helyes és a helytelen, a fontos és a lényegtelen, a hasznos és a haszontalan, az igaz és a hamis, az önző és az önzetlen között.
péntek 25 december 2009 - 17:08:59


magorum
Bodor Ernő válasza
Kedves Szente 7!

Igen megtisztelne ha leírná a becses nevét és ön is nyiltan vállalná amit ír. Akár csak én.
Az az állítása, hogy az ember tévdhet az igaz. Az viszont egész biztos, hogy egy zsidó isten sosem lesz a magyaroké. Olyan pedig nincs, hogy az Ószövetséget kidobjuk a kukába. No de azért a zsoltárokat éneklik. Javaslom olvassa el a 109. zsoltárt.

,,Még az imája is váljon átokká és vagyonát vigye el az uzsorás"Hát ilyen a kedves Dávidnak, az éneklőmesternek az imája. Nyilván ezek a szeretet hangjai.

No meg aztán az amúgy szkíta és nem zsidó Jézust megtenni egy olyannak, akire rá lehet kenni a világ mocskát igen csak undorító. Olyan, mint megtérés nem lehetséges. Helyesebben azért, mert valaki mondjuk bocsánatot kér, az nem jelenti, hogy a karmája alól felmentést kap.
Én azt mondom, hogy forgassák csak a Bibilát de úgy, hogy közbe vegyék elő a történelmi atlaszokat és igen jól figyeljenek.
Remélem azt azért nem akarja a magyarság nyakába varrni, hogy ők, azaz mi kaptuk volna a 10 parancsolatot, mert az már aztán a szemtelenség magas foka lenne. Sajnálom de nekem a Biblia nem szent.

Nekem egyedüli szent az Öregisten, a Magyarok Istene, a Kutai szkita Úr Jézus..
[b]
[b]
Ő pedig nem a héberek istene.

Mellesleg jó lenne észre vennie, hogy ez egy parapszichológiai akadémia oldala. Amennyiben vallási kérdéseket feszeget, javaslom az emailt.

Tisztelettel: Bodor Ernő
hétfő 16 november 2009 - 19:34:44


szente7
Tisztelt Bodor Ernő minden tiszteletem az öné de én úgy gondolom,hogy minden ember tévedhet és ön is csak egy ember .Valóban Jehova a héberek istene volt az ószövetségben .De Jézus születése után az ószövetség semmissé vált, és így már az új szövetség vonatkozik ránk és minden élő emberre a földön .Ugyanis megszületett a megváltó krisztus urunk személyében és így minden bűnös ember megtérhet és örök életet nyerhet.De én azt mondom,hogy kár ezen vitázni a fontos az,hogy forgassuk a bibliát minden ember szent könyvét és aszerint tiszta szívvel bűn mentessen éljünk és akkor büszkén állhatunk majd halálunk után az egyetlen isten Jehova elé az utolsó megmérettetésre ,hogy üdvözölünk e vagy sem.
péntek 13 november 2009 - 09:33:29


magorum
Bodor Ernő válasza
Kedves Szente 7

Az lehet, hogy felháborodott de én meg azon háborodhatnék fel, hogy el akarja venni a zsidók istenét. Kérdem én milyen jogon? Vagy ránk akarja tukmálni? Nekünk nem kell. Ennek a világnak a teremtője semmi esetre sem a héberek istene. Nekem ne akarja bebizonyítani, hogy a Bibliában írt Jehova a Magyarok Istene. Nem beszélve arról, hogy ahhoz, hogy valaki tisztán lásson ebben a kérdésben nem elég a Bibliát forgatni. Ámbár megjegyzem nem válik hátrnyára az ha elolvassa, mert ott pontosan megtalálható amikor Jehova azt mondja, hogy én a héberek istene vagyok. Tehát nem én mondom!
Mielőtt valaki olyat ír, mint ön, nem ártana ha behatóan foglalkozna a judeo-krisztianista tantételekkel. Javaslom, hogy tanulmányozza végig az Ó szövetséget. Ebben a könyvben még azt is pontosan elolvashatja, hogy kik kapták a 10 parancsolatot. Lehet, hogy ezt is a mi népünk nyakába akarja varrni. Nem kellene.
Az én véleményem, javaslatom pedig az, hogy valóban mindenki gondolkodjon el azon, hogy hogy is lehet a zsidó isten Jehova a magyarok, hunok, pártusok istene. Bizony isten senkinek sem válik hátrányára. Egy dologban biztos lehet a nevét nem vállaló Szende 7. Nevezetesen abban, hogy Bodor Ernő sosem fogja azt a tételt elfogadni, hogy a héberek istene Jehova és a Magyarok Istene, az Öregisten, a kutai szkita Úr Jézus egy és ugyan az.

Tisztelettel: Bodor Ernő
vasárnap 08 november 2009 - 11:32:00


szente7
Tisztelt Bodor Ernő .Az írását olvasva teljesen felháborodtam rajta ,amit Jehováról ír ön nagyon összekutyult dolgokat .Mi az ,hogy ő nem a mi Istenünk hanem a Zsidóké.EGY ISTEN VAN!!!!!! AZ Ő NEVE JAHVE JEHOVA Ő A VILÁG TEREMTŐJE!Tehát ő a MAGYAROK ISTENE is és a ZSIDÓK ISTENE is .CSAK a ZSidók szövetkeztek a Sátánnal és elfordultak a z egyetlen ISTENTŐL akinek a neve JEHOVA .Mindenkinek van neve a bibliában van neve Máriának Jézusnak Sátánnak ugyebár Lucifer .ÖN szerint a világ urának és teremtőjének az egyetlen Istennek nincs neve?.AZ Ő NEVE JEHOVA .Kérem gondolkozzon el ezen mindenki.
péntek 06 november 2009 - 09:33:40


Bodor Ernő
Köszönöm, hogy díjazod a munkámat.

Béke legyen veled!
szerda 27 május 2009 - 13:27:33


brahma
Kedves Ernő!

Fantasztikus az oldal, köszönöm hogy ennyi hasznos informácóhoz jutottam. Nagyon sokat segítettél abban, hogy elindultam a megvilágosodás útján. További munkádhoz sok sikert kívánok!
szerda 27 május 2009 - 09:29:42


Bodor Ernő
Kedves Ganesa!

Először is gratulálok a szép és nemes névválasztásodhoz. Most pedig miután elolvastam a leveledet ismét örömöt okoztál nekem. Ugyanis megint feltünt valaki, aki rendelkezik olyan képességekkel, melyeket sokan irigyelnek és sok mindent megtennének annak érdekében, hogy ők is ilyen tudással rendelkezzenek. Esetleg elveszítsenek. Mert hogy ilyenre is van példa. A félelelem néha nagy úr.

Azonban mint tudjuk nem mindenki született így s az is előfordul, hogy sok-sok év gyakorlása után sem lesz képes az ilyen információszerzéshez.
Azt azonban már Te is észrevetted, hogy a látás veszélyekkel is jár. Nem elég ugyanis a látás, mert a látott információval is kellene valamit kezdeni. Ezt viszont nem biztos, hogy az aki lát birtokolja. Ugyanakkor rengeteg ismerethez jut, csak azt még meg kell rostálni, hogy valós e az információ. Nevezetesen azért, mert az asztrálvilágból igen is képesek átjönni lények ide ebbe a harmadik dimenzióba. Jók is és démonok is. Lévén ezek a dimenziók gyakorlatilag mind egymásban vannak. A köztük való átjárás viszont sokak számára lehetséges.

Arra a kérdésedre pedig, hogy van e lehetőség egy kis védelemre, a válaszom az, hogy igen. Ahhoz viszont hogy ebben segítségedre lehessek, mindenképp személyesen kell találkoznunk. Biztos sok érdekes dolgot tudnánk megbeszélni és közben jó pár kellemetlenséget is ,,orvosolhatnánk".
Amennyiben úgy gondolod, hogy megkeresnél, légyszives írj nekem a amisztikavilaga@gmail.com email-re

Üdvözlettel: Bodor Ernő
kedd 12 május 2009 - 14:58:28


Ganesa
Kedves Ernő!
Látom, hogy mások is küzdenek hasonló problémával, mint én, ezért veszem a bátorságot, és leírom, hogy mi történt velem. Szeretném kikérni ezzel kapcsolatban a véleményedet.
Már egészen kiskoromtól kezdve vannak furcsa „látomásaim”, amikkel kezdetben nem tudtam mit kezdeni. Látok mindenféle szellemi lényeket, elhunytakat, akikkel kommunikálni is szoktam. Nemrég meghalt a nagyanyám, és én már jóval egy héttel a halála előtt láttam, ahogy nagyapám megjelent a nappalinkban, és közölte, hogy a nagyanyámért jött. Vagy pl. a férjemnek meghalt az unokatestvére, én sohasem láttam ezt a nőt, és este mondtam a férjemnek, hogy itt volt az unokatesód, leírtam, hogy hogy nézett ki, ő meg mondta, hogy igen, ez az ő rokona. Sajnos nem mindig jönnek olyanok, akik szépen és tisztán „ragyognak”, hanem sokszor lángnyelvekben látok pl. farkasfejű lényeket, máskor meg kék apró lényeket, de kirándulni sem tudok elmenni úgy, hogy csak a táj szépségét lássam, mert ott pedig apró koboldszerű lényeket látok, meg szárnyas magasabb, vékonyabb nőneműnek érzékelt lényeket. Szóval ezek nem olyan áldásosak számomra, ezért elmentem egy „látóhoz”, aki nekiállt teljesen megtisztítani a látásomat…Ennek az lett a vége, hogy először megjelent előttem Jézus, és egy gyönyörű vörös rózsát tartott a kezében. Mosolygott, majd nyújtotta felém a virágot, és én már majdnem elvettem tőle, amikor a rózsa színe teljesen megváltozott…mélybordó lett, és Jézus alakja egy torzszülötté változott, aki nagyon csúnya volt, és bűzös lehelet jött ki a szájából, vérben forogtak a szemei, és rám üvöltött, majd amikor látta, hogy én nem ijedek meg, felnevetett és közölte velem, hogy ő a Föld Ura. Az utóbbi időben viszont már aludni sem hagynak ezek a lények. Megteszek mindent, amit korábban tanultam, de úgy látszik, hogy ez nem elég. Az összes előző életemre nagyon jól emlékszem, és tudom, hogy ezeket egy korábbi inkarnációmban okozott „feketemágiámért” kapom. A kérdésem az lenne, hogy volna e azért valami mód arra, hogy békén hagyjanak ezek a lények egy kicsit? Van e valamilyen technika erre? Válaszod előre is köszönöm.
péntek 08 május 2009 - 08:34:03Oldal: 1 [2] 3 ... 24 25 26


Copyright © 2009 Ezoterikus Tanok Egyháza