ESP - Extraszenzorikus képességek fejlesztése
Ez egy igen érdekes rövidítés. Jelentése nem más, mint az extraszenzorikus képességek speciális fejlesztése. Igen tudom, evvel még semmit sem mondtam, hisz csak egy idegen szót fordítottam le. Ezek után, hogy érthető is legyen a tantárgy mibenléte, elmondom, hogy azokról az érzékelési egységekről van szó, melyek nélkül szinte semmi komoly dolgot nem tudunk elvégezni sem a gyógyítás sem a mágia területein. Persze a jóslás sem nélkülözheti ezeknek az érzékszerveknek a működtetését.

Ennek a tantárgynak a kereteiben belül kerül sor a taktilis bőrérzékenység, a tisztánlátás és a tisztánhallás, a koncentráció és a telepatikus képességek kibontakoztatására. Az elméleti képzés természetesen sosem lehetséges a gyakorlat nélkül. Ezért erre különösen nagy hangsúlyt fektetünk.A három dimenzión túli világok lényei negatív és pozitív tulajdonsággal rendelkezhetnek. Alakzatukban lehetnek egyformák, elemben, rezgésükben eltérőek. Amelyben a pozitív illetve a negatív meghatározás nem polaritást jelent. Alapvetően tudnunk kell, hogy az úgynevezett negatív lények nem ebben a minőségben jönnek létre, hanem minden körülmények között a pozitív irányultság torzulási formájaként jelenik meg. Ezek a csoportosulások aztán a későbbiek folyamán rezgés, számaiknak megfelelően egy bizonyos csoportosulást eredményeznek. Az eredetileg jó oldal minél magasabb százalékú megjelenési formái nyilvánulnak meg, az úgynevezett sötétoldal erőiként.

Konkrétan kimondhatjuk, hogy az úgynevezett negatív lények bár közülünk jöttek de nem közénk valók. Pl: félelem, gátlások, igazmondás hiánya nem vállalja fel önmagát, negatív gondolatokat gerjeszt, pl: irigység, átkozódás, szomorúság. Stb. Manók, szilfek, gnómok, angyalok, virág szellemek.

Asztrális gömbök jellemzői: fehér tejszínű gömbök, amelyben láthatóak arcok, formák, színek ezek jelentéssel bírnak, üzenetük, mondanivalójuk van. Ezek lehetnek különböző színűek is. Pl: kék, lila, sárga, zöld stb. Különböző bolygókról jöhetnek Pl.: Bau bolygóról a baúk. Jellemzőjük: kicsi gyerek méretű 1m magas, kék, zöld lények. Kék a transzcendentálissíkon él. A zöld az asztrális világokban él.

Kommunikációjuk: két mutató ujjuk összeérintésével történik. Ilyenkor képi illetve hang formájában küldenek üzenetet. Semmilyen körülmények között nem keverendő össze az ufókkal!

Kérem, ha Önnek is van hasonló képe, kérem küldje el a sandrajana@freemail.hu email címre és feltesszük a többi kép közé.

Köszönettel: Úrhegyi Alexandra

Copyright © 2009 Ezoterikus Tanok Egyháza