Pszichotronika
Ez a furcsa elnevezés egy gyógyító technikát takar. Mégpedig egy olyan technikáét, amely nagy felkészültséget igényel. Nem mintha a többihez nem kellene tudni. Itt azonban egész másról van szó.

Ennek a módszernek az alkalmazásához már egy bizonyos szintű energetikai beavatás történik. Ez a beavatás természetesen nem a fizikai, hanem annál egy magasabb frekvencián rezgő testbe lesz beégetve. Itt helyezzük fel azokat a szimbólumokat, amelynek hatására az erők megmozdulnak. Szeretném eloszlatni azt a téves elgondolást, hogy azért, mert egy folyamatot nagyon pontosan, szépen, tagoltan elmondok, akkor beindulnak a gyógyulási folyamatok. Nem, erről szó sincs.


Ugyanakkor ismerni kell a szellemvilág bizonyos működéseit is. Ennek hiányában csak az időnket töltjük és nem történik semmi. Egyébként pedig nagyon sok olyan betegséget lehet általa elmulasztani, amivel az orvostudomány semmit sem tud kezdeni. Ehhez azonban, mint minden máshoz gyakorlati ismereteket kell szerezni. Hisz hiába megyünk gondolatban biciklitúrára, ha a valóságban nincs biciklink, na meg még sosem ültünk rajta. A gyakorlás megdöbbentő eredményeket tud produkálni. Amikor valaki megismeri a működéseket, akkor már csak az intuícióját kell formába önteni.

Alaptézis. Nincs gyógyíthatatlan betegség csak olyan ember, akit nem lehet meggyógyítani.Copyright © 2009 Ezoterikus Tanok Egyháza