Bemutatkozás
Szeretettel köszöntöm a Tisztelt Érdeklődőket!

Nevem Bodor Ernő. 1951. szeptember 1-én születtem Budapesten.

Mágus

A paraszichológiával való mélyebb barátságom mintegy 20 évre tehető. Előtte pusztán csak önmagam és barátaim szórakoztatására használtam képességeim; akkoriban még nem léteztek olyan hivatalos iskolák - az ezotériával és a parapszichológiával kapcsolatban - mint ma.

A gyógyítási tevékenységem 1990-ben kezdtem. Ettől az időszaktól már csak két dolog foglalkozatatott:
a mások testi és lelki egészségének visszaadása, valamint a parapszichológia és ezotéria tanítása.

1995-ben nemzetközi parapszichológus diplomát kaptam az Orosz Parapszichológiai Akadémián, mint extrapszichológus specialista és pszichotronikus. Vezető tanáraim Artur Zsaskov és Tatjana Szmirnova voltak. Előtte és utánna perdig nagyon sokat tanultam Grigorij Vilenszkijtől, aki szintén az orosz parapszichológus társadalom kiemelkedő tanára.

Parapszichológus diploma

Egy parapszichológus természetesen sosem mondhatja, azt, hogy ő ebben az inkarnációjában már nem fog tovább tanulni, mert eleget tud. Én sem mondtam, hanem cselekedtem. Tovább tanultam, illetve folytattam az ismeretek megszerzését, tanulását. Tettem és teszem ezt azért, hogy eleget tudjak tenni annak a küldetésemnek, mely az emberiség tanítását tűzte ki célul.

Lévén magyar ember vagyok, a nem akadémikus magyar történelmet is kutatom és tanulom. Régóta tanulmányozom a más népek vallási, kulturális, spirituális és történelmi valóságait. Ezek között különleges figyelmet szenteltem India vallásainak és mélyreható spiritualitásának. Ennek érdekében többször jártam Indiában és ott minden alkalommal találkoztam Sri Sathya Sai Babával, ki a legmagasabb szintű tanítóm. Mikor pedig Egyiptomban jártam, a helyszínen tanulmányoztam a piramisok spirituális vonatkozásait és az egyiptomi-magyar történelmi összefüggéseket.

Keresztény teológiai tanulmányokat is folytattam, de természetesen nem mentem el észrevétlenül az iszlám vallás, kultúra és szufizmus mellett sem. Az élő istenben hívők tanítási rendszerei jelentik számomra a legtöbbet. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy olyant, mint a buddhizmus ne tanulmányoztam volna. Sőt ellenkezőleg. Már csak azért is, hogy jobban megismerhessem a szkyta Gautama herceget, Buddhát. Ennek érdekében volt szerencsém találkozni a számomra legmagasabb rangú élő lámával, név szerint XIII. Taje Dorgevel is. Másodikként pedig a dalai lámával. Tanulmányaim végzése közben reiki mesteri képesítést is szereztem még 1995-ben. Majd elfelejtettem ebből a felsorolásból a gyakorlati mágia és az alkímia tanulmányozásának szentelt hosszú időt.

Ahhoz, hogy egy ilyen úgymond síkos területen viszonylag biztonságosan közlekedhessek, ill. tanítványaim is - kikért felelősséggel tartozom - nem engedtem meg a lazsálást és az önelégültséget. Tudom, hogy az emberi létforma a legnagyobb kincs. Ezért, hát tanuljunk mindig és használjuk ki az időt.

Az ÓD Teológiai és Parapszichológiai Akadémia 1997. márciusában kezdte el működését, mint az Ezoterikus Tanok Egyháza hivatalos akadémiája. Ez az egyház azért jött létre, hogy a mai kor összerendezetlen és heterogén spirituális tanitásait rendszerezze és biztos tudást nyújtson a keresők és az érdeklődők számára.


Részünkre rendkívül fontos, hogy a spiritualitás az ezotéria mindig, minden körülmények között csak a tiszta tanítást adhassa tovább. Természetesen nem támogatjuk a mágia és a parapszichológia negatív irányultságait.
Olyan szakembereket képzünk, akik képesek a negatív szellemi folyamatok felismerésére, valamint komoly és hathatós lépéseket tudnak tenni irányukban.

Azért, hogy e célunkat megvalósíthassuk, egy spaciális tematikát állítottunk össze. A tananyag ismerete - a későbbiek folyamán - biztossá teszi hallgatóinkat az általunk tanított ismeretek hiteles átadására, valamint a negatív, romboló tendenciák elhárításásra illetve meggátolásásra.

Iskolánkban a speciális tantárgyakon kívül több úgynevezett természetgyógyászati ismeretet is átadunk, hogy tanítványaink a mindennapi embereknek - a nekik megfelelő színvonalon - tudjanak segíteni.

Javaslom, hogy amennyiben e rövid tájékoztató felkeltette érdeklődését, jelentkezzen iskolánkba, hogy az emberiség lelki és spirituális fejlesztésében az emberiség számára segíteni tudó személyiséggé válhasson.


Bodor Ernő
iskolaigazgatóCopyright © 2009 Ezoterikus Tanok Egyháza