EN-LIL Mentális agyprogramozás

Tanfolyam egy valódi, igazi, élhető emberi élet megvalósításáért


Ilyen még nem volt. Tehát ez nem egy olyan, amiből már több tucat is van és csak egy lenne a sok közül. Ennél a programnál tehát nem merülhet fel s kérdés. Minek egy újabb?
Ez nem a fizikai agy működtetésének programja, hanem annál sokkal több. Mégpedig a tökéletes emberi sors beteljesítése.

Mit gondol? Van ilyen ember egyáltalán?
Elképzelhető, hogy akár ismerősei között is van ilyen. Persze az már egyáltalán nem biztos, hogy az illető ennek tudatában is van. Ön viszont egy igazi sorsátalakítóvá válik. Minden olyan meg fog történni, amit Ön akar és semmi olyan, amit nem.

Ezt meg lehet tanulni?
Természetesen.

Mit tanulunk a képzés folyamán?
Tisztában kerülni a saját céljainkkal és azt megvalósítani. Beleértve ebbe a valódi Boldogság megismerését és annak elérését. Na meg még azt, hogy az életnek nem arról kell szólni, hogy valaki véres verítékkel nap nap után bemegy a munkahelyére és céljai elérése érdekében akár másokon átgázolva igyekszik megvalósítani önmagát. Megtanuljuk, hogy sorsunk nem más emberektől és szituációktól, hanem önmagunktól függ. Emellett pedig sorsunkat mi tervezzük, alakítjuk és változtatjuk meg. Gyakorlatilag megtanulunk sikeressé válni. Mindezt úgy, hogy nem ártunk senkinek és nem veszünk el senkitől semmit. Megtanuljuk még megérteni a különféle személyiségű embereket; meggyőzően elmondani azt, amiről magunk is meg vagyunk győződve; lendületben tartani önmagunkat, motiválni másokat. Mindezt természetesen a manipulálás teljes kizárásával.

Manipulálás és motiválás: mi a különbség?
Manipulálás: ha valakivel elhitetjük a saját célunkról, hogy az az ő célja: ha rávesszük, hogy azt tegye, ami nekünk jó, és közben higgye azt, hogy ez neki jó.
Motiválás: ha segítjük abban, hogy tisztázza a saját céljait és abban, hogy a saját céljai megvalósításáért dolgozzon.

Mit nem tanulunk?
Becsapni másokat, és bármilyen negatív módon befolyásolni. Nem tanuljuk meg mások programozását sem.

Álom, illuzió és képzelgés: mi a különbség?
Tulajdonképpen semmi, ugyanis egyik sem valóságos. Mindhárom a képzelet szüleménye, az elme ügyes játéka. Mondhatni az ember önbecsapása és esetenkét a cselekvések gyakorlati elodázásához vezet. Evvel viszont kárt okozhatunk nem csak magunknak, hanem környezetünknek is.

Hogyan valósíthatjuk meg önmagunk boldogságát, teljesíthetjük ki életünket mások céljai segítésével?
Ahogyan a jelen képzés tanítói elérik a céljukat – azáltal, hogy Önt segítik! Gondolja meg, hogy tanítója miért segíti Önt. A válasz egyszerű. Azért, mert tisztában van avval, hogy az emberi lét valódi célja a boldogság és a sikeres élet. Mi pedig ezért adjuk át ennek kulcsát.
Figyelem! Itt nincs rövidebb út. Aki nem tesz meg mindent céljai elérésének megvalósításában, annak nem tudjuk a sikert garantálni. Csak annak működik, aki valóban, szívből és hitből csinálja. Mi szóltunk!
Ugye nem hallott és nem látott még ilyent? Másutt mi sem. Ne mondjon véleményt, míg ki nem próbálta. S ha csalódna: éljen a pénzvisszafizetési garanciával. Mit veszíthet?

Kötelező-e a képzéshez egy ajánlott gyakorlóhely igénybevétele?
Nem. A gyakorlatok az elsajátított ismeretek után szinte bárhol végrehajthatók. Mindenkinek saját magánk kell a gyakorlás helyszínét kiválasztani és annak milliöjét kialakítani. A regisztrált résztvevők számára készülő anyagok minden hallgató részére átadásra kerülnek. A napi gyakorlati feladatok teljesítésének feltételeit önmagának kell megteremtenie és finanszíroznia.

Ki áll a képzés mögött?
Senki. A képzést az ÓD Ezoterikus-Teológiaiai és Parapszichológiai Akadémia hirdette meg és szervezi. A szervezők, és a többi közreműködő mind az akadémia munkatársai
Nincs kötelezően ajánlott gyakorló hely.
Tehát nincs olyan, hogy aki nem egy általunk javasolt gyakorlóhelyen teljesíti a feladatokat, ne élvezhetné a pénzvisszafizetési garanciát.

Van még egy ilyen oktatás?
Nem, nincs. A képzés szervezői ezen az általunk kifejlesztett egyen kívül nem ismernek olyan speciális lehetőséget, ahol a magunk által vallott etikus értékek mentén, ilyen kevés befektetéssel, követhető minták alapján, kiszámítható módszerrel és ütemezéssel el lehet sajátítani és ki lehet próbálni valamennyi lényeges programozói ismeretet és készséget.
A pénzvisszafizetési garanciánk természetesen csak annak szól, aki az általunk meghatározott napi gyakorlati feladatokat maradéktalanul elvégzi és mégsem éri el a kívánt eredményeket.

Amennyiben valamit tudni szeretne, kérdései vannak, azokat nyugodtan tegye fel és küldje el a amisztikavilaga@gmail.com címre, ahonnan viszontválasza érkezik.

Vigyázzon, ez komoly.
Ha volna rá garancia, hogy sikerül: akkor belevágna?
Van. Már sok éve tanítok. Volt huszonéves tanítványom és volt nyugdíjas; volt alacsony végzettségű és volt többdiplomás: az emberi értékek azonban mint tudjuk nem ilyesmin múlnak. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy bárkit bármire meg lehet tanítani. Nem. De amennyiben jelentkezik az ÓD Ezoterikus-Teológiaiai és Parapszichológiai Akadémia mentális agyprogramozó tanfolyamára, hajlandóságot érez arra, hogy megváltoztatja életét és ezért gyakorolni azaz tenni is hajlandó, akkor túl azon, hogy sikeressé válhat pénzvisszafizetési garanciát vállalunk a sikeréért.Üdvözlettel: Bodor Ernő
az ÓD Ezoterikus-Teológiai és Parapszichológiai Akadémia igazgatójaCopyright © 2009 Ezoterikus Tanok Egyháza