Átok és rontás

Az utóbbi időben egyre inkább elszaporodik azoknak az embereknek sajnos nem nevezhető kétlábú lények létszáma, akik ahhoz folyamodnak, hogy embertársaik eredeti döntéseit megmásítsák, illetve külső segítséget vesznek igénybe e célból.

Az emberek jó része erre persze csak csóválja a fejét. Hiszi is meg nem is. Sokak véleménye szerint ez nem más, mint a fantázia birodalmába tartozó kitaláció. Bár igazuk lenne, mondom én. Sok-sok ember jött már hozzám segítséget kérni, mert észrevette, hogy valami megváltozott addigi életében és persze nem a pozitív irányba. A nagy többségnek igaza volt. Valóban különböző negatív programokat találtam rajtuk. Ezeknek a nagyobb része szerencsére ,,csak” szemmel verés volt. Ez egy olyan program, amit az okozó nem feltétlenül tudatosan helyez el valakin. Tehát úgymond bocsánatos dolog. Természetesen csak abban az esetben, ha nem járul hozzá valamiféle betegség. A helyzet ugyanis az, hogy olyankor, amikor valaki ilyen, akár szándékos, akár úgymond nem akaratlagos cselekedetet hajt végre, nincs karmikus visszahatás nélkül. Többek között ezért is nagyon jó, ha valaki ura a gondolatainak és fegyelmezi az elméjét. Tudom, ezt mai világunkban nem tanítják az iskolában. Pedig nagy kár. Napjainkban az iskolában sok jó és még több haszontalan dolgot tanulunk. A lényeget azonban nem. Pontosan tisztába vagyok azzal, hogy nem lenne baj, ha képesek lennének az emberek tudatosan irányítani a gondolataikat. Az viszont kétségtelen, hogy ehhez sok gyakorlásra lenne szükség.

Sokéves tanítói tapasztalatom sajnos azt mutatja, hogy a tanulók jó része nem kíván gyakorolni. Így aztán hiába a kiváló elméleti tudás. Olyan ez, mint amikor valaki fejben épít házat, aztán megpróbál abba beköltözni. Természetesen nem fog neki sikerülni. Miért is? Mert a tett, a cselekvés nélküli gondolat nem vezet sehova.

Visszatérvén a szemmelveréshez észre kell venni, hogy ezek hatástalanításában az orvostudománynak egyszerűen semmi ráhatása nincs. Az ilyenkor kialakult, számukra gyógyíthatatlan betegségek egy-két óra alatt megszüntethetők. Hogy ilyenkor miért tehetetlen az orvostudomány? A válasz egyszerű. Ezek a programok nem a durva anyagi síkon vannak elhelyezve. Hiába tehát minden gyógyszer. Érdekességként megjegyzem, hogy a szemmelverés hatása olyan érdekes területekre is kiterjedhet, mint pl. a meddőség, az impotencia, szív problémák stb. Említhetnék még vesebajt, netán cukorbetegséget. A lényeg tehát az, hogy vannak és léteznek ezek a jelenségek. Néhányan amikor észreveszik azt, hogy valami nem stimmel, túl azon, hogy igyekszik valami avatott embert megkeresni, szinte sosem néz önmagába. Pedig kellene. Azonban azt is jól tudom, hogy ezt sem nagyon tanítják az iskolában. Na persze ez csak egy a sok közül. Ezek után pedig nézzük csak meg mi is az az átok.

Az, hogy valaki átkozódik és kiabál, az inkább a szemmelverés kategóriájába tartozik. Az igazi átok, az profi munka. Ehhez már érteni kell. Az átlagember erre képtelen. Ennek vannak szakavatott mesterei, a fekete mágusok. A fekete mágus az, aki jól ismeri a mágia szabályait, törvényszerűségeit és képes is azt működtetni. Hasonlóan a fehér mágushoz. A kettő között az alapvető különbség abban leledzik, hogy míg a fehér mágus magas etikai és erkölcsi szinten van, a fekete mágus egy kifejezetten jellemhibás, pénzsóvár gazember. Az ilyen típusú ember gátlástalanságában akár addig is elmehet, hogy megöli a kívánt egyént. Az ilyen felkészült mágusok által felhelyezett programokat csak egy szakavatott mágus képes levenni és megszüntetni. A tünetek akár hasonlóak is lehetnek a szemmelveréshez, ámbár azok egész más helyeken vannak elhelyezve, nem egyszer akár elrejtve is. Úgymond kódolva vannak. Nehogy valaki megtalálja. A negatív programok hatására nemcsak egészségügyi problémák, hanem anyagi veszteségek is járulhatnak, ahogy a megrendelő kéri a fekete mágust. Vannak természetesen olyan emberek is, ahol a fekete mágia és a szemmelverés is hatástalan. Ezek az emberek mind, kivétel nélkül tiszta erkölcsűek, magas etikai fokon állnak és szeretik az Istent. Amikor egy ilyennel áll szemben a fekete mágus, biztos vesztes. Ugyanis az ilyen ember energetikai rendszere oly erős, hogy áthatolhatatlan, nem beszélve arról, hogy az ellenfélre kinyomott program megsokszorozott erővel zúdul vissza és szinte lebénítja a rossz szándékú mágust. További érdekességként elmondom még, hogy csak az olyan embereket lehet akár szemmelverni, akár megátkozni, akikben bizonyos negatív tulajdonságok egy meghatározott szinten túl vannak. Tehát igaz a dolog, hasonló a hasonlót vonzza.Copyright © 2009 Ezoterikus Tanok Egyháza