Adományvonal
Tekintettel arra, hogy mi egy valódi tanító és gyógyító egyház vagyunk és nem gazdasági vállalkozás, szükségünk van adományokra. Mégpedig azért, hogy céljainkat mihamarabb tudjuk megvalósítani. Ezek között a célok között szerepel a Jövő magyar gyermekeiért és a Drogmentes Magyarországért való cselekedeteink sorozata. Csupán ezek teljesítése miatt kérünk adományokat.
Adomány

Az adományozásnak két formája lehetséges:

Az egyik: a személyi jövedelemadó 1%-ának szabad felhasználása, amelyet az adózó döntése szerint az állam átutal civil szervezetek és egyesületek részére. Ez esetben az adózó nyilatkozik, mely szervezetet kívánja támogatni.

A másik lehetőség a hagyományos adományozás.
Bankszámlaszámunk: ----

Anyagi lehetőségeink korlátozottak ugyan, de élünk és vagyunk. Pénzbevételi forrásaink főként a személyi jövedelmadók 1%-a. Semmilyen gazdálkodói tevékenységet sem folytatunk. Csak tanítunk és gyógyítunk. Minden héten spirituális tanításokat, meditációkat és gyógyításokat tartunk Budapest városában, amelyeken Te is résztvehetsz.
(Bejelentkezés csoportos gyógyításra)

Amennyiben szimpatizálsz tevékenységünkkel, kérünk, hogy lehetőségeidhez mérten támogass minket! Gyere közénk, fizikailag is! Minden támogatást szívesen fogadunk.
Amennyiben pedig még nem vagy elkötelezett, kérjük, gondolj ránk és adód 1%-ával támogasd oktatási, nevelési és gyógyítási tevékenységünket!

Az Ezoterikus Tanok Szkíta Vallási Egyesület adószáma: 18333408-1-02

Mit kell tenned?

A rendelkezés adód 1%-ról nem kerül Neked pénzedbe, csak egy-két percet kell rászánnod az adóbevallás leadásakor. Az adó 1 százalék felajánlásának két módja van:


1. Az adóbevallás kitöltésekor a megfelelő mezőbe beírod a Szkíta Vallási Egyesület adószámát: 18333408-1-02

2. Innen letöltheti a kitöltött 1%-os felajánló nyilatkozatot. Ezt nyomtasd ki és tedd bele egy borítékba, amelyre írjd rá a neved, pontos címed és adóazonosító jeled.. A boríték lezárását követően írd alá keresztben a boríték lezárt fülét. Majd ezt mellékeld az adócsomagodhoz vagy külön küldd be az APEH-nek.


Bodor Ernő
EgyházfőCopyright © 2009 Ezoterikus Tanok Egyháza