Programjaink

Élj gyógyszerek nélkül!!!

Bővebb információ: Bodor Ernő, telefon 0630-9701-431 e-mail bodorerno@gmail.com


PowerStrips A gyógyszerek kora lejárt! PowerStrips
Egy világújdonság, melyre mindenkinek szüksége van. A Transzdermális technológiával az emberiség szolgálatában. Csak természetesen. 2013-ban került a világpiacra. - 2013 júliusában – a PowerStrip-et az EA-ban az FDA(Food & Drug Administration) bevizsgált és elfogadott első osztályú gyógyító eszközként minősítette

Az egyik legkiválóbb egészségügyi korrekciós eszköz. Hihetetlen erővel és gyorsasággal szünteti meg a fájdalmakat, valamint gyorsítja a gyógyulási folyamatokat. Megdöbbentő hatékonyságát a Dél-koreai kutatóintézet specialistáinak, valamint az USA fejlesztőinek köszönheti. Ez a gyógyhatású termék, mely egyben elismerten a világ legkorszerűbb és legjobb fájdalomcsillapítója, az alábbi betegségek gyógyulási idejét rövidíti le a minimálisra. Teszi mindezt hihetetlen gyorsasággal.
Ezek közül csak néhány: Asztma, cukorbetegség, szív és érrendszeri panaszok, alvászavarok, idült székrekedés, étvágytalanság vagy ennek ellentéte, ízületi és gerinc problémák, trombózisok, stroke, daganatos megbetegedések, menopauza, potencianövelő, depresszió és más kedélyelváltozások. Teljesítményfokozó, memória és koncentráció javító is. Mindez a teljesség igénye nélkül. A siker a tapaszban rejlik. Használata hihetetlen egyszerű: csak fel kell helyezni az adott testfelületre vagy annak környezetére. Felszívódási ideje 24-48 óra.
Segíts, hogy az emberek nagy tömegei megszabadulhassanak a fájdalmaktól és az esetleges pszichés vagy más szervi problémáiktól.

PowerStrips™ avagy a modern energia és az ősi füvek egy szabadalmaztatott fúziója. Mindenkinek és a test minden részének energiára van szüksége. Csak természetesen. Összetevők: Vörös ginseng, tengeri fitoplankton, germanium, saponin és ezüstkolloid.

Bővebb felvilágosítás: Bodor Ernő Telefon: +36 30 970 1431 Skyp: labartu1
Email: bodorerno@gmail.com Website: http://bodorerno.fgxpress.com

Javallott minden olyan esetben, ahol a hagyományos orvosi praktikák már nem működnek, esetleg rendkívül lassú azok regenerálási folyamatai. Ugyanis az egészség megszerzéséhez, visszaállításához az időtényező a legfontosabb!
Kifejezetten hasznos még tanulók, sportolók és idősebb korúak esetében, ahol a fokozott koncentrációképesség és memória döntő fontosságú az előmenetel szempontjából.

Sportolók szempontjából pedig rendkívül fontos, hogy nem minősül doppingnak.
Hatékonyságát 4 év klinikai kutató munka és 11 nemzetközi szabadalom biztosítja.

A PowerStrips radikálisan lecsökkenti a gyógyszerek fogyasztását, így elősegíti a fizikai test méregtelenítését. Ezáltal pedig rendkívül költséghatékonnyá is válik.


Copyright © 2009 Ezoterikus Tanok Egyháza